Adásban:
Most
ÉZSI TRAPÉZ A KISPÁLYÁS BAJNOK

Évek óta a Jászság legnagyobb tömegsport rendezvénye, a Jászberényben zajló kispályás labdarúgó bajnokság. Ezt idén, 2021-ben is megrendezték, de a hagyományoktól eltérően csak az őszi fordulót bonyolították le a műfüves labdarúgópálya felújítása miatt.

2021, december 2 - 09:38
KISPESTET SEM SIKERÜLT MEGSZORÍTANI

Jászberény NB I-s női röplabda csapata hazai közönség előtt játszotta soron következő bajnoki mérkőzését november 21-én. A vendégcsapat nevezetesen a Kispest, sokkal jobb mutatókkal bírt, mint a berényi együttes, így ők voltak az esélyesebbek a vasárnapesti összecsapáson.

2021, november 25 - 11:18
BÉKÉS DÖNTETLEN AZ UTOLSÓ HAZAI MECCSEN

Jászberény NB III-s labdarúgó csapata az őszi idény utolsó hazai mérkőzését játszotta november 21-én vasárnap. Mivel a salgótarjáni vendégcsapat mindössze egy mérkőzést nyert eddig, győzelemre számított minden jászberényi szurkoló.

2021, november 23 - 11:27
JÁSZSÁGI FEKVENYOMÓ KUPA JÁSZBERÉNYBEN

Az elmúlt időszakban már többször beszámoltunk adáskörzetünk erőemelőinek eredményeiről, viszont eddig még nem rendeztek ilyen versenyt a környéken. Ezúttal viszont egy rövid tudósítás erejéig bepillanthatunk az erőemelők versenyébe, amit Jászberényben rendeztek november 13-án.

2021, november 17 - 21:00
RANGADÓT NYERT A JÁSZBERÉNYI KSE

A hétközi Hepp Kupában elszenvedett vereség után a - TF Budapest elleni - vasárnapi bajnoki mérkőzésen szándékozott javítani játékán a jászberényi kosárlabda csapat. Úgy tűnik nem csak fogadkoztak az együttes tagjai, hanem nagyszerű játékkal feledtették szurkolóikkal a kupa fiaskót.

2021, november 16 - 09:29
A 80 ÉVES BIRKÁS NÁNDORT KÖSZÖNTÖTTÉK TANÍTVÁNYAI

Jászapátin régóta nagy hagyománya van a labdarúgásnak, sokan választották ezt a sportágat. Közéjük tartozik Birkás Nándor is, aki szintén futballista volt fiatal korában, majd az utánpótlásnak és a felnőtt csapatnak is edzője lett.

2021, november 11 - 10:04
BIZTOS GYŐZELEM TÁLLYA ELLEN

November 7-én vasárnap koradélután játszotta soron következő bajnoki mérkőzését Jászberény NB III-s labdarúgócsapata. Mivel a berényi gárda jól szerepelt az utóbbi fordulókban a vendégek pedig kissé mérsékelten, így a JFC volt a mérkőzés esélyese.

2021, november 9 - 09:38
CSAK A GYŐZELEMMEL LEHETÜNK ELÉGEDETTEK

Október 31-én vasárnap játszotta soron következő bajnoki mérkőzését Jászberény NBI/B-s kosárlabda csapata. Mivel a JKSE az élbolyban, a vendég Vasas Akadémia pedig a táblázat alsó felében tanyázik, a berényi csapat volt a mérkőzés esélyese, ami végül is tükröződött a mérkőzésen is.

2021, november 4 - 10:55
UTÁNPÓTLÁS FOCITORNA JÁSZFÉNYSZARUN

"Tisztelet a Bátraknak" elnevezéssel utánpótlás labdarúgótornát rendeztek október 23-n Jászfényszarun. A sportrendezvényre rekordnevezés érkezett, hiszen 42 csapat élt a lehetőséggel és látogatott el Jászfényszarura. A következő percekben a focitornáról készült tudósításunkat láthatják.

2021, október 28 - 10:13
LIPTÁK ZOLTÁNRA EMLÉKEZTEK AZ EGYKORI A KÉZILABDÁSOK

Immár 37 éve, hogy a Lipták Zoltán edző által vezetett jászberényi női kézilabdacsapat történelmet írva feljutott az Nemzeti Bajnokság első osztályába.

2021, október 27 - 10:18

Oldalak

ONLINE TV

LÁJKOLD FACEBOOK OLDALUNKAT!