Adásban:
Most
TÁNCKELTE A DERENGŐ MOZDULAT - ONLINE BEMUTATÓ

Egyelőre csak az online térbenmegtekinthető érdekes előadás született a Jászberényi Hagyományőrző Együttes és a Vitrus Kamara Táncegyüttes közös koprudukciójában. A TÁNCKELTE A DERENGŐ MOZDULAT egyszerre tartalmazott autentikus és táncszínházi elemeket. A premier november 26-án zajlott

2021, december 3 - 20:04
  X. JÁSZKISÉRI NEMZETKÖZI PÁLINKA- ÉS PÁRLATVERSENY

November 26-án és 27-én rendezték meg a X. Jászkiséri Nemzetközi Pálinka- és Párlatversenyt, pálinkaszenteléssel és pálinkalovagavatással. A rendezvény nívóját a magas számú aranyminősítésre értékelt minták is igazolták.

2021, december 2 - 09:37
KAVIÁR, VODKA ÉS KALASNYIKOV - OROSZ NAP ÉS -KIÁLLÍTÁS A JÁSZFÉNYSZARUI MŰVELŐDÉSI HÁZBAN

Az orosz kultúrával ismerkedhetnek a Jászfényszarui Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár látogatói. Az elmúlt héten megnyílt kiállítás mellett november 27-én, szombaton egy orosz napot szerveztek az intézmény munkatársai.

2021, december 2 - 09:32
JÁSZSÁGI ÉVKÖNYV BEMUTATÓ JÁSZTELKEN

Megjelent a Jászsági Évkönyv 2021-es száma. Az immár 29. alkalommal kiadott kötetet ez alkalommal Jásztelken, a község művelődési házában mutatták be a nagyközönségnek. A kiadványt a főszerkesztő Dr.

2021, december 2 - 09:31
KÉZMŰVES ÜNNEPVÁRÁS ADVENT ELSŐ HÉTVÉGÉJÉN A VÁROSI KÖNYVTÁRBAN

Az ünnepvárás hangulata nem csak a könyvtárban volt jelen a mögöttünk hagyott hétvégén. Jászárokszállás főterét advent első vasárnapjára feldíszítették, kigyúltak az ünnepi fények, amit egészen vízkeresztig láthatnak majd a város főterére érkezők.

2021, november 30 - 11:50
ADVENT ELSŐ VASÁRNAPJÁN MEGKEZDŐDÖTT A VÁRAKOZÁS IDŐSZAKA

Elkezdődött a várakozás időszaka, a felkészülés Krisztus eljövetelének ünnepére. A karácsonyi ünnepkör kezdetén, advent első vasárnapján felgyúltak az ünnep fényei, az adventi koszorún fellobbant a hit gyertyája Jászfényszarun.

2021, november 30 - 11:48
ADVENT ELSŐ GYERTYAGYÚJTÁSA JÁSZAPÁTIN

Múlt szombaton felvillant az első Adventi gyertya Jászapátin is. A templomi mise után a jászapátiak a főtéren és az onnan nem messze felállított színpad közelében gyülekeztek.

2021, november 30 - 11:47
ELINDULT AZ ADVENTI PROGRAMSOROZAT JÁSZBERÉNYBEN

Advent első hétvégéjén bőséges programkínálattal készült a Jászkerület Nonprofit Kft. Jászberényben.

2021, november 30 - 11:45
AMIT A JÁSZSÁG FÖLDJE REJT – RÉGÉSZETI KUTATÁSOK A KISTÉRSÉGBEN

Számtalan nem várt, meglepő, a régész szakma, de sok esetben a laikusok számára is szenzációt jelentő érdekességet rejt a Jászság földje. Erről egyértelműen meggyőződhetett az elmúlt években Gulyás András Zoltán régész.

2021, november 26 - 18:48
CARMEN KIVONAT ÚJ SZEMLÉLETBEN

Egy opera mindössze négy énekessel és egy hangszerrel, lehetséges? Igen. Hirdeti az Opera Mobile Graz kamaratársulata. Ők vendégszerepeltek Jászberényben, november 20-án szombaton, a Déryné Művelődési Központ nagytermében.

2021, november 26 - 18:46

Oldalak

ONLINE TV

LÁJKOLD FACEBOOK OLDALUNKAT!