Adásban:
Most
KAVIÁR, VODKA ÉS KALASNYIKOV - OROSZ NAP ÉS -KIÁLLÍTÁS A JÁSZFÉNYSZARUI MŰVELŐDÉSI HÁZBAN

Az orosz kultúrával ismerkedhetnek a Jászfényszarui Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár látogatói. Az elmúlt héten megnyílt kiállítás mellett november 27-én, szombaton egy orosz napot szerveztek az intézmény munkatársai.

2021, december 2 - 09:32
ADVENT ELSŐ VASÁRNAPJÁN MEGKEZDŐDÖTT A VÁRAKOZÁS IDŐSZAKA

Elkezdődött a várakozás időszaka, a felkészülés Krisztus eljövetelének ünnepére. A karácsonyi ünnepkör kezdetén, advent első vasárnapján felgyúltak az ünnep fényei, az adventi koszorún fellobbant a hit gyertyája Jászfényszarun.

2021, november 30 - 11:48
FELÚJÍTJÁK A GALGA-HIDAT JÁSZFÉNYSZARU HATÁRÁBAN

Jászfényszaru határában megkezdődött a Galga patak hídjának felújítása. A város saját beruházásában, több mint 30 millió forintos költséggel készül a fejlesztés. A kivitelezők jövő év márciusára vállalták a befejezést, de jó esély van arra, hogy még ebben az évben lezárják a munkálatokat.

2021, november 23 - 10:57
TAPASZTALATGYŰJTŐ KIRÁNDULÁS A DUNA MÚZEUMBA

Az esztergomi Duna Múzeumot látogatták meg a jászfényszarui polgármesteri hivatal munkatársai és a IV. Béla Katolikus Általános Iskola pedagógusai. A helyi klímastratégiai program megvalósítása részeként gyűjtöttek információkat a hazai vízgazdálkodásról.

2021, november 22 - 11:23
A DIÁKOK 60 SZÁZALÉKA FERTŐZÖTT- VAGY KARANTÉNBAN VOLT A JÁSZFÉNYSZARUI ISKOLÁBAN

Jászfényszaru általános iskolájában az elmúlt napokban kilenc teljes osztály, illetve a tanulólétszám hatvan százaléka hiányzott különböző felsőlégúti fertőzések, leggyakrabban a koronavírus és a karantén miatt.

2021, november 17 - 20:57
JÁSZFÉNYSZARURA KERÜLT AZ ÉV POLGÁRŐR EGYESÜLETE KITÜNTETÉS

Az Országos Polgárőr Szövetség fővárosban tartott központi ünnepségen emlékezett meg az 1956-os forradalom és szabadságharc áldozatairól és hőseiről. Az ünnepség teremtett keretet a Belügyminisztérium és a Polgárőr szövetség díjainak átadásához. Dr.

2021, november 11 - 13:39
JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYE VÉDELMÉÉRT EMLÉKPLAKETTET VETT ÁT TÓTH NORBERT

Megyei elismerésben részesült a jászfényszarui helyi operatív törzs vezetője. Tóth Norbert nemrégiben Szolnokon, a Megyeházán vette át, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Védelmi Bizottság által, első ízben adományozott Jász-Nagykun-Szolnok Megye Védelméért emlékplaketteket. Az elismeréshez Dr.

2021, november 9 - 10:31
SZÍNEK, SZAVAK, PÁRHUZAMOK – FESTMÉNYEK ÉS VERSEK A SZENT ERZSÉBET HÁZBAN

Különleges képzőművészeti tárlat nyílt meg Jászfényszarun a Szent Erzsébet Közösségi Házban. Ézsiás Gyöngyike festőművész legújabb alkotásai a járvány idején, a kényszerű bezártság hónapjai alatt születtek.

2021, november 9 - 09:56
A TELEPÜLÉS SZÉPÍTÉSE ÉS A LEVEGŐMINŐSÉG JAVÍTÁSA EGYARÁNT CÉLJA A FÁSÍTÁSNAK

Ebben az évben is folytatta Jászfényszaru önkormányzata a helyi faosztási programot. Idén mintegy 4200 facsemetét, cserjét, rózsatövet adtak át ingyenesen a helybéliek számára. Az akciót nem csak a településkép javítása miatt tartják fontosnak a városban.

2021, november 8 - 10:12
A TELEPÜLÉS SZÉPÍTÉSE ÉS A LEVEGŐMINŐSÉG JAVÍTÁSA EGYARÁNT CÉLJA A FÁSÍTÁSNAK

Ebben az évben is folytatta Jászfényszaru önkormányzata a helyi faosztási programot. Idén mintegy 4200 facsemetét, cserjét, rózsatövet adtak át ingyenesen a helybéliek számára. Az akciót nem csak a településkép javítása miatt tartják fontosnak a városban.

2021, november 6 - 20:15

Oldalak

ONLINE TV

LÁJKOLD FACEBOOK OLDALUNKAT!