Adásban:
Most
MÉZES – MIKULÁS PARTY AZ IFJÚSÁGI HÁZBAN

Jótékonysági Mézes – Mikulás Partyval kezdődött el a karácsonyi készülődés időszaka Jászberényben. A kicsiknek és nagyoknak is egyaránt sokszínű szórakozási lehetőséget kínáló rendezvény egy programsorozat részeként valósult meg, amelynek szervezője a Dream team volt.

péntek, 2021, december 3 - 20:09
ALMAVÁSÁR, DECEMBER 4-ÉN, A KLAPKA UDVARÁN

December 4-én, szombaton, ismét lesz almavásár Jászberényben, a Klapka udvarán, változatlanul széleskörű fajta választékkal.A cél a jó vásár és az olcsó, hazai, minőségi termék az egészséges magyar termelői alma népszerűsítése.

péntek, 2021, december 3 - 20:06
TÁNCKELTE A DERENGŐ MOZDULAT - ONLINE BEMUTATÓ

Egyelőre csak az online térbenmegtekinthető érdekes előadás született a Jászberényi Hagyományőrző Együttes és a Vitrus Kamara Táncegyüttes közös koprudukciójában. A TÁNCKELTE A DERENGŐ MOZDULAT egyszerre tartalmazott autentikus és táncszínházi elemeket. A premier november 26-án zajlott

péntek, 2021, december 3 - 20:04
KIÁLLÍTÁS ÉS KÉPBEMUTATÓ A 85. SZÜLETÉSNAPON

Különleges rendezvénynek adott helyet Jászberényben a Szikra Galéria. A Színek és impressziók című tárlat megnyitóját és a galéria, „A hónap műtárgya” sorozatának legújabb bemutatóját is december 1-én este tartották.

péntek, 2021, december 3 - 20:02
ÖN TUDJA, HOGYAN KELL AZ SZJA-VISSZATÉRÍTÉS IGÉNYELNI?

Nem valószínű, hogy így van. Kiss Péter a NAV szóvivője, viszont pont ezt a problémát orvosolta akkor, amikor egy 3 perces videóban segítséget nyújt az SZJA visszatérítés igényléséhez.

péntek, 2021, december 3 - 19:58
ÉZSI TRAPÉZ A KISPÁLYÁS BAJNOK

Évek óta a Jászság legnagyobb tömegsport rendezvénye, a Jászberényben zajló kispályás labdarúgó bajnokság. Ezt idén, 2021-ben is megrendezték, de a hagyományoktól eltérően csak az őszi fordulót bonyolították le a műfüves labdarúgópálya felújítása miatt.

csütörtök, 2021, december 2 - 09:38
ELINDULT AZ ADVENTI PROGRAMSOROZAT JÁSZBERÉNYBEN

Advent első hétvégéjén bőséges programkínálattal készült a Jászkerület Nonprofit Kft. Jászberényben.

kedd, 2021, november 30 - 11:45
KÖZBIZTONSÁGI EGYEZTETÉS AZ ÖNKORMÁNYZATOK BEVONÁSÁVAL

A Jászság közbiztonságának problémáiról, az együttműködés lehetőségeiről tartottak egyeztető fórumot Jászberényben.

kedd, 2021, november 30 - 11:38
MEGALAKULT JÁSZSÁGI KOSSUTH KÖR

Jászberényben is megalakult a Mindenki Magyarországa Mozgalom helyi szervezete a Jászsági Kossuth Kör. Egy olyan szervezet, mely civil tagokat és összefogást igyekszik gyűjteni a valódi rendszerváltás és Márki-Zay Péter politikai törekvéseinek sikere érdekében.

kedd, 2021, november 30 - 11:38
AMIT A JÁSZSÁG FÖLDJE REJT – RÉGÉSZETI KUTATÁSOK A KISTÉRSÉGBEN

Számtalan nem várt, meglepő, a régész szakma, de sok esetben a laikusok számára is szenzációt jelentő érdekességet rejt a Jászság földje. Erről egyértelműen meggyőződhetett az elmúlt években Gulyás András Zoltán régész.

péntek, 2021, november 26 - 18:48

Oldalak

ONLINE TV

LÁJKOLD FACEBOOK OLDALUNKAT!