Adásban:
Most
JÁSZÁROKSZÁLLÁSON 25 SZÁZALÉKKAL EMELIK A KÖZTISZTVISELŐK ILLETMÉNYÉT

A köztisztviselők alapilletményének 25 százalékos emeléséről döntöttek Jászárokszálláson. A képviselő-testület december 2-án tartott soros ülésén senki nem vitatta, hogy szükség van a hivatal munkatársainak illetményemelésére. Polémia csak annak mértékéről alakult ki.

2021, december 3 - 20:00
KÉZMŰVES ÜNNEPVÁRÁS ADVENT ELSŐ HÉTVÉGÉJÉN A VÁROSI KÖNYVTÁRBAN

Az ünnepvárás hangulata nem csak a könyvtárban volt jelen a mögöttünk hagyott hétvégén. Jászárokszállás főterét advent első vasárnapjára feldíszítették, kigyúltak az ünnepi fények, amit egészen vízkeresztig láthatnak majd a város főterére érkezők.

2021, november 30 - 11:50
IFJÚSÁGI SZAKMAI FÓRUM JÁSZÁROKSZÁLLÁSON

Ifjúsági szakmai fórumot rendeztek Jászárokszálláson, a Városházán. Az önkormányzat és a helyi ifjúsági tanács szervezésében november 24-én, szerda délután tartott programon a hazai ifjúságpolitika célkitűzéseit Rácz Zsófia helyettes államtitkár ismertette.

2021, november 25 - 11:14
A KÖZHANGULAT ÉS A GAZDASÁG IGÉNYEI IS BEFOLYÁSOLTÁK AZ OLTÁSALAPÚ VÉDEKEZÉSRŐL HOZOTT DÖNTÉST

Dr. Rusvai Miklós virológus a Jászárokszállási Cukorbetegek Klubja november 16-án tartott rendezvényén interjút adott televíziónknak. A szakértő beszélt az oltás felvételének fontosságáról, a fertőzés veszélyeztetett csoportjairól, az oltás alapú védekezés hazai gyakorlatáról.

2021, november 23 - 10:49
RUSVAI MIKLÓS: MINDENKI MEG FOGJA KAPNI A VÍRUSFERTŐZÉST

A Diabétesz Világnaphoz kapcsolódva szervezte meg konferenciáját a Jászárokszállási Cukorbetegek Klubja november 16-án. A civilszervezet rendezvényén a szakértők nem csak a cukorbetegségről, annak kezeléséről, vagy épp a helyes táplálkozásról tartottak előadást.

2021, november 17 - 20:58
JÁSZÁROKSZÁLLÁSON NEM KÖTELEZŐ A VÉDŐOLTÁST AZ ÖNKORMÁNYZATI DOLGOZÓK SZÁMÁRA

Megszületett a polgármester döntése: Jászárokszálláson nem lesz kötelező az önkormányzati dolgozók védőoltása. Mint ismert, a kormányrendelet városvezetői hatáskörbe utalta a koronavírus elleni védőoltásról szóló döntést.

2021, november 17 - 20:44

Jászárokszálláson november 15-től ismét kötelező a maszk viselése a művelődési házban és a polgármesteri hivatal ügyfélfogadási rendje is megváltozott – jelentette be a város polgármestere.

2021, november 16 - 09:53
CUKORBETEGEK VILÁGNAPJA JÁSZÁROKSZÁLLÁSON

A Jászárokszállási Cukorbetegek Klubja minden évben megemlékezik a diabétesz világnapjáról, amelynek apropóján ismét tájékoztató előadást szerveznek. A november 16-án délután fél kettőtől a jászárokszállási Petőfi Művelődési Ház Nagytermében várják az érdeklődőket.

2021, november 12 - 18:58
ISMÉT VÁROSBEJÁRÁSOKAT SZERVEZ A KÉPVISELŐ-TESTÜLET JÁSZÁROKSZÁLLÁSON

Egyhangú szavazattal döntött Jászárokszállás képviselő-testülete legutóbbi ülésén, hogy 2022-ben ismét városbejárást szervez. A nyári hónapokban mind a hat körzetben szemlét tesznek a képviselő-testület tagjai, az önkormányzati bizottságok képviselői.

2021, november 12 - 18:39
ISMÉT MEGSZERVEZIK AZ ÁROKSZÁLLÁSI TÉLI ESTÉK PROGRAMSORÁT

A programok gerincét azonban a helyi közösségek, művészeti csoportok bemutatói, ünnepváró programjai adják majd.

2021, november 11 - 11:57

Oldalak

ONLINE TV

LÁJKOLD FACEBOOK OLDALUNKAT!